[FASTCGI] FastCGI not working on Linux (Red Hat)

Rob Lemley rclemley at yahoo.com
Tue Mar 15 15:11:48 EDT 2011


We usually don't say too much about fcgid on this list.  This is the 
FastCGI mailing list, not fcgid.  fcgid is a different project.  I 
believe they share the same protocol, but the Apache module is 
completely different.

On 03/15/2011 01:54 AM, Muneeb A. Shakoor wrote:
> Hi all!
> My product is cross platform (Win/Linux/AIX/Solaris/HP-UX) (using 
> C/C++). I have recently switched to FastCGI from trivial CGI. I have 
> developed the FastCGI app for windows successfully. Now when going to 
> port the code to Linux, I successfully gone passed the compilation 
> phase (both my code and the libfcgi.so). Then I configured and built 
> apache with FastCgi module (mod_fcgid) and added int the http.conf 
> file as,
>
> <IfModule fcgid_module>
>     FcgidMaxRequestsPerProcess 10
>     FcgidMaxRequestLen 1073741824
>    
>     <Location "/cgi-bin/mainapp.exe">
>         SetHandler fcgid-script
>     </Location>
> </IfModule>
>
>
> Before that I also built mod_fcgid as separate Load Module and added 
> LoadModule mod_fcgid in conf file.
>
> In both cases apache starts fine but the browser throw 503 error.
>
> Any help is welcomed.
>
> -- 
> Thanks,
> Muneeb Abdul Shakoor,
> ------------------------------------------------------------------------
>
> _______________________________________________
> FastCGI-developers mailing list
> FastCGI-developers at mailman.fastcgi.com
> http://mailman.pins.net/mailman/listinfo.cgi/fastcgi-developers
>   


More information about the FastCGI-developers mailing list